Äpple – Omenan tuoksuinen kokovartalon saippua

Raikas omena antaa huumaavan tuoksun tälle ihanan täyteläiselle kaakao- ja sheavoita sisältävälle kokovartalon saippualle.

Sheavoi sisältää paljon vitamiineja ja rasvahappoja. Se on erittäin tehokas kosteuttaja, joka hoitaa ihoasi hellävaraisesti.

Kaakaovoi tekee saippuasta ylellisen ja kermaisen sekä auttaa ihosi kosteustasapainon säilyttämisessä.

Runsaasti oliiviöljyä sisältävä saippua puhdistaa ihosi hellävaraisesti poistamatta iholtasi sen luonnollisia rasvoja jättäen ihosi kosteutetun tuntuiseksi.

Extra-virgin oliiviöljy valmistetaan kemikaalittomalla kylmäpuristusmenetelmällä oliivin ensimmäisestä puristuksesta. Extra-virgin oliiviöljy on oliiviöljyistä korkealaatuisin ja se sisältää runsaasti parantavia vitamiineja ja antioksidantteja. Nämä antioksidantit auttavat ihoasi taistelussa vapaita radikaaleja vastaan, joita kohtaat päivittäin ruuan, ilmansaasteiden torjunta-aineiden ja runsaasti kemikaaleja sisältävien kosmetiikkatuotteiden kautta.

Kuvaus

Ainesosat: Kookosöljy (luomu), oliiviöljy (luomu), auringonkukkaöljy (luomu), vesi, glyseriini , sheavoi (luomu), kaakaovoi (luomu), vihreäsavi, kaoliinisavi, allergeeniton omenahajuste, kaurahiutale

Inci: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Sunflowerate, Aqua, Glycerin, Sodium Shea Butterate, Sodium Cocoa Butterate, Parfum

N. 100g

Vegaaninen, n. 99% luonnollinen, n. 80% luomu

Valmistuttaja Kålsjö, Finland (Tmi: Veera Amnelin, Turku)

Valmistaja: Topaz Oy, Särkisalo